The Dunloe Hotel & Gardens

Güneybatı İrlanda, Province of Munster
The Dunloe Hotel & Gardens Genel
The Dunloe Hotel & Gardens Genel
The Dunloe Hotel & Gardens Genel
The Dunloe Hotel & Gardens Genel
The Dunloe Hotel & Gardens Genel
Image More +33 fotoğraf
The Dunloe Hotel & Gardens
Dunloe Lower Güneybatı İrlanda, Province of Munster

The Dunloe Hotel & Gardens misafirlere Beaufort bölgesinde, golf sahasına yakın, Dunloe Golf Sahası ve Killarney Ulusal Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Lough Leane ile 1,1 mi (1,8 km) ve O'Sullivan's Çağlayanı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

The Grill Resturant restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

102 odada espresso kahve makinesi ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı tenis kortları, kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Superior
Superior Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x