The Dunes Hotel

North West England, Askam and Ireleth
The Dunes Hotel Genel
The Dunes Hotel Genel
The Dunes Hotel Genel
The Dunes Hotel Öne Çıkan Resim
The Dunes Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
The Dunes Hotel
Hawthwaite Lane North West England, Askam and Ireleth

Barrow-in-Furness bölgesindeki The Dunes Hotel konaklamanızda, South Lakes Safari Hayvanat Bahçesi ve Manjushri Kadampa Meditasyon Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Lake District ile 16,6 mi (26,7 km) ve Windermere Gölü ile 15,2 mi (24,5 km) mesafede.

Britanya Mutfağı sevenler için The Coast restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

40 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Family
Family Oda
Executive
Executive Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda
Classic
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x