The Dunes at Arniston

Route 62, Arniston
The Dunes at Arniston Genel
The Dunes at Arniston Öne Çıkan Resim
The Dunes at Arniston Dış Mekan
The Dunes at Arniston Kahvaltı
The Dunes at Arniston Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
The Dunes at Arniston
R316 ,Arniston Drive Route 62, Arniston

The Dunes at Arniston misafirlere Arniston bölgesinde, plaj yakınında, Arniston Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Kassiesbaai ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Waenhuiskrans Doğa Koruma Alanı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Roma Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

The Dunes at Arniston misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Luxury Apart Daire
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x