The Desire Hostel

Güney Delhi, Yeni Delhi
The Desire Hostel Öne Çıkan Resim
The Desire Hostel Dış Mekan
The Desire Hostel Dış Mekan
The Desire Hostel İç Mekan
The Desire Hostel İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
The Desire Hostel
C-13 Shivalik Rd Güney Delhi, Yeni Delhi

Yeni Delhi (Malviya Nagar) bölgesindeki The Desire Hostel misafirlere Siri Fort Oditoryumu ve Select CITYWALK Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Hindistan Kapısı ile 5,9 mi (9,6 km) ve Cuma Mescidi ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

32 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Ortak Ranzalı Oda, 6 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x