The Deltin Hotel

Batı Hindistan, Pardi
The Deltin Hotel Genel
The Deltin Hotel Genel
The Deltin Hotel Öne Çıkan Resim
The Deltin Hotel Dış Mekan
The Deltin Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
The Deltin Hotel
Survey No 8-1/8-1-A, Varkund, Nani Daman Batı Hindistan, Pardi

Pardi bölgesindeki The Deltin Hotel misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Daman Ganga Nehri ve Jetty Garden ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Satya Sagar Udyan ile 1,1 mi (1,7 km) ve Aziz Jerome Hisarı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Hint mutfağı alanında uzman olan Vegas yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 176 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 80 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x