The Decks Bali

Lesser Sunda Islands, Legian
The Decks Bali Genel
The Decks Bali Genel
The Decks Bali Öne Çıkan Resim
The Decks Bali Dış Mekan
The Decks Bali Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
The Decks Bali
JL. Sri Rama, No. 98 Kuta, Badung Lesser Sunda Islands, Legian

The Decks Bali konaklamanızda Legian (Kuzey Legian) bölgesinde, Legian Plajı ve Double Six Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 2,5 km ve Kuta Plajı ile 5 km mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x