The Deanwater Hotel

North West England, Stockport
The Deanwater Hotel Genel
The Deanwater Hotel Genel
The Deanwater Hotel Öne Çıkan Resim
The Deanwater Hotel Dış Mekan
The Deanwater Hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
The Deanwater Hotel
Wilmslow Road North West England, Stockport

Stockport bölgesindeki The Deanwater Hotel konaklamanızda Adlington Hall binası ve Quarry Bank Değirmeni ve Styal Malikanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Peak District ile 7,5 mi (12 km) ve Old Trafford (Stadyumu) ile 15,5 mi (25 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 41 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Stockport bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4200 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x