The Cove Holiday Village

North West Australia, Point Samson
The Cove Holiday Village Genel
The Cove Holiday Village Genel
The Cove Holiday Village Genel
The Cove Holiday Village Genel
The Cove Holiday Village Genel
Image More +28 fotoğraf
The Cove Holiday Village
28 Vitenbergs Dr North West Australia, Point Samson

The Cove Holiday Village misafirlere Point Samson bölgesinde, plaj yakınında, Point Samson Community Park ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Point Samson Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil parkı Honeymoon Cove ile 0,3 mi (0,5 km) ve Popes Nose Bridge ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

The Cove Holiday Village misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 4 ve 10 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 30-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Room
Superior Dağ Evi, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x