The Cotai Luxury Design Hotel

Orta Tayland, Bang Sao Thong
The Cotai Luxury Design Hotel Genel
The Cotai Luxury Design Hotel Genel
The Cotai Luxury Design Hotel Genel
The Cotai Luxury Design Hotel Genel
The Cotai Luxury Design Hotel Genel
Image More +234 fotoğraf
The Cotai Luxury Design Hotel
901 Moo 4, Bangna-Trad Km 26 Bangbor District Orta Tayland, Bang Sao Thong

The Cotai Luxury Design Hotel misafirlere Bang Sao Thong bölgesinde, havaalanı yakınında ve Assumption University Suvarnabhumi Campus ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ladkrabang Kral Mongkut Teknoloji Enstitüsü ile 13,7 mi (22,1 km) ve Mega Bangna ile 16,5 mi (26,6 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 322 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Süit
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x