The Cosy Beach Resort

Güney Tayland, Mae Nam
The Cosy Beach Resort Öne Çıkan Resim
The Cosy Beach Resort Dış Mekan
The Cosy Beach Resort Dış Mekan
The Cosy Beach Resort Dış Mekan
The Cosy Beach Resort Dış Mekan
Image More +109 fotoğraf
The Cosy Beach Resort
82/2 Moo 1 Maenam Beach Güney Tayland, Mae Nam

The Cosy Beach Resort misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ve Mae Nam Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Bo Phut Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Nathon İskelesi ile 8,4 mi (13,4 km) mesafede.

Resort otelin denize sıfır restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Bungalov
Room
Standard Bungalov, Deniz Manzaralı
Room
Bungalov, Denize Sıfır
Room
Garden Bungalow

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x