The Cooks Oasis Holiday Villas

Rarotonga
The Cooks Oasis Holiday Villas Öne Çıkan Resim
The Cooks Oasis Holiday Villas Dış Mekan
The Cooks Oasis Holiday Villas Dış Mekan
The Cooks Oasis Holiday Villas Dış Mekan
The Cooks Oasis Holiday Villas İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
The Cooks Oasis Holiday Villas
Main Road Arorangi , Rarotonga

Rarotonga (Arorangi) bölgesindeki The Cooks Oasis Holiday Villas konaklamanızda Black Rock Plajı ve Rarotonga Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Cook Adası Hristiyan Kilisesi (CICC) ile 6,8 km (4,3 mi) ve Cook Adaları Kütüphanesi ve Müzesi ile 7 km (4,3 mi) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Villa
Family
Family Villa, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Studio Villa
Room
Family Dubleks, 1 Yatak Odası
Room
Basic Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x