The Congress Hotel

Accra
The Congress Hotel Genel
The Congress Hotel Genel
The Congress Hotel Genel
The Congress Hotel Öne Çıkan Resim
The Congress Hotel Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
The Congress Hotel
15 Patrice Lumumba Street Airport Residential Area , Accra

Accra bölgesindeki The Congress Hotel konaklamanızda, El Wak Stadium ve Flagstaff House ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Labadi Plajı ile 6,3 mi (10,1 km) ve Teshie Plajı ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı The Canal misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

20 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x