The Concierge

Berea
The Concierge Genel
The Concierge Genel
The Concierge Genel
The Concierge Öne Çıkan Resim
The Concierge Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
The Concierge
37-43 St Marys Avenue , Berea

The Concierge misafirlere Durban (Windermere) bölgesinde, St. Mary's ve Florida Road Alışveriş Bölgesi yakınında. Bu 4 yıldızlı pansiyon uShaka Marine World ile 3,4 mi (5,5 km) ve Royal Durban Golf Club ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Durban bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet, Avlu
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Veranda, Bahçeli
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Veranda, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x