The Comet London Hatfield

East Of England, Hatfield
The Comet London Hatfield Genel
The Comet London Hatfield Genel
The Comet London Hatfield Öne Çıkan Resim
The Comet London Hatfield Dış Mekan
The Comet London Hatfield Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
The Comet London Hatfield
St Albans Road West East Of England, Hatfield

The Comet London Hatfield misafirlere Hatfield merkezinde, The Galleria Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Barn Theatre ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Warner Bros. Stüdyo Turu Londra ile 11,2 mi (18,1 km) ve Hatfield House ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Element Bar & Kitchen, The Comet London Hatfield misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 65 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Engellilere Uygun
Executive
Executive Oda
Stüdyo
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x