The Coconut House Villa

Kuzey Kamboçya, Battambang
The Coconut House Villa Öne Çıkan Resim
The Coconut House Villa Dış Mekan
The Coconut House Villa Dış Mekan
The Coconut House Villa Dış Mekan
The Coconut House Villa Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
The Coconut House Villa
Street 300 Preak Preah Sdach Kuzey Kamboçya, Battambang

The Coconut House Villa misafirlere Battambang (Svay Pao) bölgesinde, Riverside Nights Market ve Battambang Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Colonial Buildings ile 0,9 mi (1,4 km) ve Colonial-Era Architecture ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

The Coconut House Villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x