The Cock O' Barton

North West England, Malpas
The Cock O' Barton Genel
The Cock O' Barton Genel
The Cock O' Barton Öne Çıkan Resim
The Cock O' Barton Dış Mekan
The Cock O' Barton Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
The Cock O' Barton
Barton Road Nr Chester North West England, Malpas

Malpas bölgesindeki The Cock O' Barton konaklamanızda, Holt Castle ve Aldersey Green Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi Chester Hayvanat Bahçesi ile 13,7 mi (22,1 km) ve Chester Şehir Duvarları ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

The Cock O' Barton misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ve derin küvetler. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde misafilere piknik alanı ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve valiz dolabı vardır. Malpas bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x