The Coast House B&B

Güney Kıyı Şeridi (bölge), Felpham
The Coast House B&B Öne Çıkan Resim
The Coast House B&B Dış Mekan
The Coast House B&B Dış Mekan
The Coast House B&B Dış Mekan
The Coast House B&B Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
The Coast House B&B
16 Vicarage Ln Güney Kıyı Şeridi (bölge), Felpham

The Coast House B&B misafirlere Bognor Regis bölgesinde, plaj yakınında ve Picturedrome ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Goodwood Motor Parkuru ile 8,9 mi (14,3 km) ve Barnham Yeldeğirmeni ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Banyolarda ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 12 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (ensuite)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x