The Coach House Suffolk

East Of England, Lowestoft
The Coach House Suffolk Genel
The Coach House Suffolk Genel
The Coach House Suffolk Genel
The Coach House Suffolk Öne Çıkan Resim
The Coach House Suffolk Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
The Coach House Suffolk
Chapel Road Carlton Colville East Of England, Lowestoft

Lowestoft bölgesindeki The Coach House Suffolk konaklamanızda, East Anglia Taşımacılık Müzesi yakınında ve Carlton Marshes Doğa Koruma Alanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Norfolk Geniş Gölleri ve Nehirleri ile 1,2 mi (1,9 km) ve Lowestoft Harbour ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Lounge Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Large
Large Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x