The Club House

Castelnuovo Berardenga
The Club House Genel
The Club House Genel
The Club House Genel
The Club House Öne Çıkan Resim
The Club House Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
The Club House
S.P.9 di Pievasciata 32 , Castelnuovo Berardenga

Castelnuovo Berardenga bölgesindeki The Club House misafirlere kırsal bölgede, Chianti Heykel Parki ve La Fornace Sanat Galerisi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Piazza del Campo ile 8,8 mi (14,2 km) ve Siena Katedrali ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Osteria Il Tuscanico yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 50-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz bitişik şaraphane, açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oliveta
Oliveta
Bellavista
Bellavista
Boscobruno
Boscobruno Suite
Room
Romantica
Room
Lounge
Room
Migliore' Suite
Room
Lapina Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x