The Clark House Inn

Kuzey Kentucky, Danville
The Clark House Inn Öne Çıkan Resim
The Clark House Inn Dış Mekan
The Clark House Inn Dış Mekan
The Clark House Inn İç Mekan
The Clark House Inn Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
The Clark House Inn
376 McDowell Drive Kuzey Kentucky, Danville

Danville bölgesindeki The Clark House Inn konaklamanızda, Constitution Square State Park ve Ephraim McDowell House ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Chateau du Vieux Corbeau ile 1,2 mi (2 km) ve Community Arts Center ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Akşam yemeği için küçük otelin restoranı The Dining Room ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Süit, Birden Çok Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Traditional Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x