The Chi Novel Hostel

Kuzey Vietnam, Hanoi
The Chi Novel Hostel Genel
The Chi Novel Hostel Genel
The Chi Novel Hostel Öne Çıkan Resim
The Chi Novel Hostel Dış Mekan
The Chi Novel Hostel İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
The Chi Novel Hostel
49 Nha Chung Alley, Nha Chung street Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Hanoi (Eski Kent) bölgesindeki The Chi Novel Hostel Hoan Kiem Gölü ve Trang Tien Plaza ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel St. Joseph Katedrali ile 0,3 mi (0,4 km) ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (Bed in 10-bed)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Novel Private)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (Bed in 4-bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x