The Cheery Manor

Lekki
The Cheery Manor Genel
The Cheery Manor Öne Çıkan Resim
The Cheery Manor Dış Mekan
The Cheery Manor İç Mekan
The Cheery Manor Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
The Cheery Manor
Oba Tajudeen Elemoro Street Oke-Odo Iwerekun, Ibeju-Lekki , Lekki

Lekki bölgesindeki The Cheery Manor konaklamanızda Filmhouse IMAX ve Nike Sanat Galerisi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Elegushi Kraliyet Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Lekki El Sanatları Pazarı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde, 3 kat olan 1 bina var ve misafirler için sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x