The Chatzigaki Manor

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Pertouli
The Chatzigaki Manor Genel
The Chatzigaki Manor Genel
The Chatzigaki Manor Genel
The Chatzigaki Manor Genel
The Chatzigaki Manor Genel
Image More +57 fotoğraf
The Chatzigaki Manor
Pertouli, Trikala Teselya Ve Merkez Yunanistan, Pertouli

The Chatzigaki Manor konaklamanızda Pyli bölgesinde, Pertouli Kayak Merkezi ile 6,5 km (4,1 mi) ve Meteora ile 43,3 km (26,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Koursoun Tzami ile 46 km (28,6 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

36 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Garden Residence )
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Prestige)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, Dağ Manzaralı (Garden Residence )
Superior
Superior Süit, Dağ Manzaralı
Classic
Classic Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x