The Chancellor Hotel

Trinidad, St. Anns
The Chancellor Hotel Genel
The Chancellor Hotel Öne Çıkan Resim
The Chancellor Hotel Dış Mekan
The Chancellor Hotel Dış Mekan
The Chancellor Hotel Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
The Chancellor Hotel
5 St Ann's Avenue Trinidad, St. Anns

The Chancellor Hotel konaklamanızda St. Anns merkezinde, Emperor Valley Hayvanat Bahçesi ve Savanah, Queen Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Queen’s Park Stadyumu ile 3,4 km (2,1 mil) ve Long Circular Alışveriş Merkezi ile 5,1 km (3,2 mil) mesafede.

Karayip mutfağı sevenler için Cibo Cafe & Poolside Bar ideal; otelin havuz kenarı restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. St. Anns bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1200 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Zemin Kat
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Avlu Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x