The Chambers - Park Place - Apartments

Yorkshire And The Humber, Leeds
The Chambers - Park Place - Apartments Genel
The Chambers - Park Place - Apartments Öne Çıkan Resim
The Chambers - Park Place - Apartments Dış Mekan
The Chambers - Park Place - Apartments Oda Düzeni
The Chambers - Park Place - Apartments Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
The Chambers - Park Place - Apartments
30 Park Place Yorkshire And The Humber, Leeds

The Chambers - Park Place - Apartments konaklamanızda Leeds merkezinde, O2 Academy Leeds ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Leeds Üniversitesi ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Elland Road Stadyumu ile 3,2 km ve First Direct Arena ile 3,2 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda
Luxury
Luxury Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x