The Chalet Phuket Resort

Güney Tayland, Wichit
The Chalet Phuket Resort Öne Çıkan Resim
The Chalet Phuket Resort Dış Mekan
The Chalet Phuket Resort Dış Mekan
The Chalet Phuket Resort Dış Mekan
The Chalet Phuket Resort Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
The Chalet Phuket Resort
32/23 Moo 7, Sakdidej Rd. Güney Tayland, Wichit

The Chalet Phuket Resort misafirlere Wichit (Cape Panwa) bölgesinde, Phuket Akvaryumu ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Chalong Körfezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kata Plajı ile 13,2 mi (21,3 km) ve Karon Plajı ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room with Sea View
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x