The Centurion Hotel

Highveld Ridge, Centurion
The Centurion Hotel Genel
The Centurion Hotel Genel
The Centurion Hotel Genel
The Centurion Hotel Genel
The Centurion Hotel Genel
Image More +156 fotoğraf
The Centurion Hotel
1001 Lenchen Ave Highveld Ridge, Centurion

The Centurion Hotel misafirlere Centurion bölgesinde, iş merkezinde, Centurion Mall Alışveriş Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve SuperSport Park ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Centurion Tiyatrosu ile 1,8 mi (2,9 km) ve Netcare Unitas Hastanesi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Brunos Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için minibar olan 160 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Riverside)
Executive
Executive Oda (Lakeside King)
Executive
Executive Oda (Riverside King)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Lakeside)
Room
Standard Oda (Lakeside Queen)
Room
Standard Oda (Riverside Queen)
Room
Luxury Oda (Riverside King)
Room
Süit (Lakeside King)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x