The Celecton Premier Kobe Sanda Hotel

Kinki (bölge), Sanda
The Celecton Premier Kobe Sanda Hotel Genel
The Celecton Premier Kobe Sanda Hotel Öne Çıkan Resim
The Celecton Premier Kobe Sanda Hotel Dış Mekan
The Celecton Premier Kobe Sanda Hotel Kahvaltı
The Celecton Premier Kobe Sanda Hotel Yerinde Yemek
Image More +45 fotoğraf
The Celecton Premier Kobe Sanda Hotel
1-11-2, Keyakidai Kinki (bölge), Sanda

Sanda bölgesindeki The Celecton Premier Kobe Sanda Hotel misafirlere Fruit Flower Parkı (Meyve Çiçeği Parkı) ve Yokawa Sıcak Kaplıcaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tojoko Oyuncak Alemi ile 15,9 km (9,9 mil) ve Kin no yu ile 16,3 km (10,2 mil) mesafede.

Trescena yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 130 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Oda (Run Of the House)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x