The Cedars House B&B

Nuneaton
The Cedars House B&B Öne Çıkan Resim
The Cedars House B&B Dış Mekan
The Cedars House B&B Dış Mekan
The Cedars House B&B Dış Mekan
The Cedars House B&B Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
The Cedars House B&B
2B RAINSBROOK DRIVE , Nuneaton

Nuneaton bölgesindeki The Cedars House B&B misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Nuneaton Müzesi ve Sanat Galerisi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Hartshill Hayes Country Park ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ulusal Fuar Merkezi (NEC) ile 16,8 mi (27 km) ve Ricoh Arenası ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Business
Business Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x