The Cavern Pod Hotel & Specialty Café - Hostel

El Nido
The Cavern Pod Hotel & Specialty Café - Hostel Öne Çıkan Resim
The Cavern Pod Hotel & Specialty Café - Hostel Dış Mekan
The Cavern Pod Hotel & Specialty Café - Hostel İç Mekan
The Cavern Pod Hotel & Specialty Café - Hostel İç Mekan
The Cavern Pod Hotel & Specialty Café - Hostel İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
The Cavern Pod Hotel & Specialty Café - Hostel
527 National Highway Brgy. Corong-corong , El Nido

The Cavern Pod Hotel & Specialty Café - Hostel misafirlere El Nido bölgesinde, plaj yakınında, Corong Corong Plajı ve El Nido Halk Pazarı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel El Nido Ana Plajı ile 1,3 mi (2 km) ve Nacpan Plajı ile 13,3 mi (21,5 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan The Cavern Specialty Cafe restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
1 Pod in 4-Pod Coed Shared Room
Room
2 Pod in 4-Pod Coed Shared Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x