The Carmelence Lodge

Metro Luzon Urban Beltway, Tagaytay
The Carmelence Lodge Öne Çıkan Resim
The Carmelence Lodge Dış Mekan
The Carmelence Lodge Dış Mekan
The Carmelence Lodge Kahvaltı
The Carmelence Lodge Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
The Carmelence Lodge
Villa Carmele 3 Tagaytay - Nasugbu Highway, Maharika W Metro Luzon Urban Beltway, Tagaytay

Tagaytay bölgesindeki The Carmelence Lodge konaklamanızda, Summit Ridge Gezinti Alanı ve Sky Ranch Eğlence Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tagaytay Olivarez College ile 2,3 mi (3,8 km) ve Ayala Malls Serin Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Family)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x