The Canton Residence Foshan

Pearl River Deltası, Foshan
The Canton Residence Foshan Genel
The Canton Residence Foshan Genel
The Canton Residence Foshan Genel
The Canton Residence Foshan Genel
The Canton Residence Foshan Genel
Image More +55 fotoğraf
The Canton Residence Foshan
No. 333 Golf Road, Nanhai High-tech Industrial Development Zone Pearl River Deltası, Foshan

The Canton Residence Foshan misafirlere Foshan (Nanhai) bölgesinde, Dahao Lake Park ve New Plaza Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Renshou Tapınağı ile 8,8 mi (14,1 km) ve Nanhai Guanyin Temple ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Restoranda The Canton Residence Foshan misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 71 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü, kapalı havuz ve açık tenis kortu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu Art Deco stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası
Executive
Executive Apart Daire, 3 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 4 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x