The Canadian Woods Resort

Bhimtal
The Canadian Woods Resort Genel
The Canadian Woods Resort Genel
The Canadian Woods Resort Öne Çıkan Resim
The Canadian Woods Resort Dış Mekan
The Canadian Woods Resort Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
The Canadian Woods Resort
Sattal Rd , Bhimtal

The Canadian Woods Resort misafirlere Nainital bölgesinde, dağda, Kainchi Dham Hint Tapınağı ile 11,4 mi (18,3 km) mesafede ve Nainital Gölü ile 13 mi (21 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bhimtal Gölü ile 2,6 mi (4,2 km) ve Bhimtal Gölü Akvaryumu ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x