The Bulawayo Club

Bulawayo
The Bulawayo Club Genel
The Bulawayo Club Genel
The Bulawayo Club Genel
The Bulawayo Club Genel
The Bulawayo Club Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
The Bulawayo Club
Cnr 8th Ave & Fort Street , Bulawayo

The Bulawayo Club misafirlere Bulawayo merkezinde, Zimbabwe Bulawayo Ulusal Galerisi ve National Art Gallery ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tarihi Belediye Binası ile 0,4 mi (0,7 km) ve Centenary Park (Yüzyıl Parkı) ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Süit
Room
Premium Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x