The Broadview Hotel

Güney Ontario, Toronto
The Broadview Hotel Genel
The Broadview Hotel Genel
The Broadview Hotel Genel
The Broadview Hotel Genel
The Broadview Hotel Genel
Image More +30 fotoğraf
The Broadview Hotel
106 Broadview Ave Güney Ontario, Toronto

The Broadview Hotel konaklamanızda Toronto merkezinde, The Distillery Historic District ve Toronto Eaton Centre ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Scotiabank Arena ile 3,4 km ve Metro Toronto Kongre Merkezi ile 3,7 km mesafede.

The Civic yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Toronto bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Traditional
Traditional Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x