The Booty

English Riviera, Salcombe
The Booty Öne Çıkan Resim
The Booty Dış Mekan
The Booty Dış Mekan
The Booty İç Mekan
The Booty Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
The Booty
Devon Road Flat 2 The Hollies English Riviera, Salcombe

Bu apart daire konaklamanızda Salcombe bölgesinde, plaj yakınında, Overbecks Müzesi ve Bahçesi ile 9 km (5,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı daire Dartmoor Ulusal Parkı ile 18,2 mi (29,3 km) ve Salcombe Denizcilik Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede misafirler için şömine ve ısıtmalı zemin mevcut. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 43-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x