The Black Hawk Hotel

Northeast Iowa, Cedar Falls
The Black Hawk Hotel Genel
The Black Hawk Hotel Genel
The Black Hawk Hotel Genel
The Black Hawk Hotel Öne Çıkan Resim
The Black Hawk Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
The Black Hawk Hotel
115 Main St Northeast Iowa, Cedar Falls

The Black Hawk Hotel konaklamanızda Cedar Falls bölgesinde, tarihi bölgede, Cedar Falls Community Main Street yakınında ve Big Woods Lake Rekreasyon Alanı ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Northern Iowa Üniversitesi ile 3 km (1,9 mi) ve Gallagher Bluedorn Gösteri Sanatları Merkezi ile 3,9 km (2,4 mi) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 43 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Cedar Falls bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 470 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King Suite, 1 King Bed (Historic)
Double
Double Queen Suite, 2 Queen Beds (Historic)
Executive
Executive Double Queen, 2 Queen Beds (Historic)
Room
Spa Suite, Jetted Tub (Historic)
Room
Executive King Suite, 1 King Bed (Historic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x