The Birds Nest Luxury B&B

Barlavento, Alvor
The Birds Nest Luxury B&B Genel
The Birds Nest Luxury B&B Öne Çıkan Resim
The Birds Nest Luxury B&B Dış Mekan
The Birds Nest Luxury B&B Dış Mekan
The Birds Nest Luxury B&B Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
The Birds Nest Luxury B&B
Tv. do Castelo 19 Barlavento, Alvor

Portimao (Alvor) bölgesindeki The Birds Nest Luxury B&B misafirlere Alvor Plajı ve Rocha Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Slide and Splash Su Parkı ile 15,3 km ve Meia Praia Plajı ile 18 km mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 10 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için çamaşırhane, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, Özel Banyo
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Design
Design Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x