The best day club

Orta Rusya, Domodedovskiy Rayon
The best day club Genel
The best day club Genel
The best day club Genel
The best day club Genel
The best day club Genel
Image More +71 fotoğraf
The best day club
Stantsionnaya St., 3 Belyye Stolby Microdistrict Orta Rusya, Domodedovskiy Rayon

Domodedovo bölgesindeki The best day club konaklamanızda, Kremlin ile 24,9 mi (40,1 km) ve Tsaritsyno Sarayı ile 14 mi (22,6 km) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Tsaritsyno Müzesi Koruma Alanı ile 15,5 mi (25 km) ve Bitsa Parkı ile 17,1 mi (27,5 km) mesafede.

Kır evinde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 20 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kapalı havuz, spa küveti ve kapalı tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Kır
Kır Evi (VIP)
Room
Kır Evi
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x