The Bell Boutique Hotel

Tel Aviv Plajları, Tel Aviv
The Bell Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
The Bell Boutique Hotel Dış Mekan
The Bell Boutique Hotel Kahvaltı
The Bell Boutique Hotel Yerinde Yemek
The Bell Boutique Hotel Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
The Bell Boutique Hotel
Hayarkon 50 Tel Aviv Plajları, Tel Aviv

The Bell Boutique Hotel misafirlere Tel Aviv (Tel Aviv Sahil Gezi Yolu) bölgesinde, Jerusalem Plajı yakınında ve Ben Yehuda Sokağı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Gordon Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Rothschild Bulvarı ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 23 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda, Jakuzi
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x