The Bed Hatyai

Güney Tayland, Hat Yai
The Bed Hatyai Öne Çıkan Resim
The Bed Hatyai Dış Mekan
The Bed Hatyai Dış Mekan
The Bed Hatyai Dış Mekan
The Bed Hatyai İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
The Bed Hatyai
170/1-2 Supasarn Rangsan Rd. Güney Tayland, Hat Yai

The Bed Hatyai misafirlere Hat Yai (Hat Yai Merkezi) bölgesinde, Mitraphap Samakee Hastanesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kim Yong Pazarı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lee Bahçesi Plaza ile 0,3 mi (0,4 km) ve Ocean Shopping Town alışveriş merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Room
Family
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Family Room Bunk Bed
Room
Grand Room 2 Person

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x