The Bavarian Resort

Pottuvil Division 2, Arugam
The Bavarian Resort Öne Çıkan Resim
The Bavarian Resort Dış Mekan
The Bavarian Resort Dış Mekan
The Bavarian Resort Dış Mekan
The Bavarian Resort Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
The Bavarian Resort
Mafaza Mosque Road Pottuvil Division 2, Arugam

The Bavarian Resort misafirlere Arugam Körfezi merkezinde, Arugam Bay Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Pasarichenai Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Muhudu Maha Viharaya Tapınağı ile 2,5 mi (4,1 km) ve Pottuvil Noktası ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic Tek Kişilik Oda, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x