The Bath Hotel Lynmouth

West Country, Lynmouth
The Bath Hotel Lynmouth Genel
The Bath Hotel Lynmouth Genel
The Bath Hotel Lynmouth Genel
The Bath Hotel Lynmouth Genel
The Bath Hotel Lynmouth Genel
Image More +100 fotoğraf
The Bath Hotel Lynmouth
Lynmouth Street West Country, Lynmouth

The Bath Hotel Lynmouth konaklamanızda Lynmouth bölgesinde, milli parkta, Lynton Sinema Müzesi ve Lynton and Lymouth Cliff Demiryolu ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Glen Lyn Boğazı ile 1,7 km (1 mil) ve Watersmeet House ile 3,1 km (2 mil) mesafede.

The Bath Hotel Lynmouth misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Oda
Executive
Executive Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x