The Baray Villa by Sawasdee Village

Güney Tayland, Karon
The Baray Villa by Sawasdee Village Öne Çıkan Resim
The Baray Villa by Sawasdee Village Dış Mekan
The Baray Villa by Sawasdee Village Dış Mekan
The Baray Villa by Sawasdee Village Dış Mekan
The Baray Villa by Sawasdee Village İç Mekan
Image More +76 fotoğraf
The Baray Villa by Sawasdee Village
38 Katekwan Road Güney Tayland, Karon

The Baray Villa by Sawasdee Village konaklamanızda Karon bölgesinde, plaj yakınında, Karon Plajı ve Kata Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Karon Seyir Noktası ile 3,9 km ve Chalong Tapınağı ile 8,2 km mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Sawasdee Thai Cuisine misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı ve iPod takma konsolu mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi vardır. Misafirler 50.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Havuz Kullanımı (Baray Villa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x