The Autumn Homestay

Kuzey Vietnam, Hanoi
The Autumn Homestay Genel
The Autumn Homestay Genel
The Autumn Homestay Öne Çıkan Resim
The Autumn Homestay Dış Mekan
The Autumn Homestay Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
The Autumn Homestay
30A Truc Lac Alley, Truc Bach, Ba Dinh Kuzey Vietnam, Hanoi

The Autumn Homestay misafirlere Hanoi (Ba Dinh) bölgesinde, Hoan Kiem Gölü ve Batı Gölü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ho Şi Min Mozolesi ile 1 mi (1,7 km) ve Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

The Autumn Homestay misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x