The Astro

California Wine Country, Santa Rosa
The Astro Genel
The Astro Genel
The Astro Genel
The Astro Genel
The Astro Genel
Image More +70 fotoğraf
The Astro
323 Santa Rosa Avenue California Wine Country, Santa Rosa

Santa Rosa bölgesindeki The Astro misafirlere bölge parkında, Luther Burbank Home and Gardens ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Sonoma County Fairgrounds (Sonoma County Fuar Alanı) ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu motel Santa Rosa Junior College ile 2,9 km (1,8 mil) ve Charles M. Schulz Müzesi ile 5,9 km (3,7 mil) mesafede.

Restoranda The Astro misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Mutfak, Köşe
Standard
Standard Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Engellilere Uygun, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x