The Astra Hotel

Eyre Gölü Havzası, Broken Hill
The Astra Hotel Genel
The Astra Hotel Genel
The Astra Hotel Genel
The Astra Hotel Genel
The Astra Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +20 fotoğraf
The Astra Hotel
393 Argent Street Eyre Gölü Havzası, Broken Hill

The Astra Hotel misafirlere Broken Hill merkezinde, Broken Hill Regional Sanat Bölgesi yakınında ve Sulphide Street Demiryolu ve Tarih Müzesi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Stuart Park ile 0,3 mi (0,5 km) ve Silver City Kuyumculuk ve Sanat Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin restoranı The Astra misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 8 klimalı odada kapalı özel spa küveti ve plazma televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve saç kurutma makinesi. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Jakuzi
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Family
Family Kır Evi, 2 Yatak Odası ( @ Chapel Street (4 KM))
Room
Family Cottage at Argent Street (1.5KM) 3 Bedrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x