The Aristo Beach Resort Surin

Puket Adası, Choeng Thale
The Aristo Beach Resort Surin Genel
The Aristo Beach Resort Surin Genel
The Aristo Beach Resort Surin Genel
The Aristo Beach Resort Surin Öne Çıkan Resim
The Aristo Beach Resort Surin Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
The Aristo Beach Resort Surin
137 Moo 3, Soi Hua Tieo Puket Adası, Choeng Thale

The Aristo Beach Resort Surin misafirlere Choeng Thale bölgesinde, deniz kıyısında, Bang Tao Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Surin Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kamala Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Patong Plajı ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 139 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit
1
1 Bedroom with Private Pool
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Süit
Room
Superior with Private Pool
Room
Studio Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x