The Approach Hotel

Columbia Valley, Panorama
The Approach Hotel Genel
The Approach Hotel Genel
The Approach Hotel Genel
The Approach Hotel Genel
The Approach Hotel Genel
Image More +40 fotoğraf
The Approach Hotel
2040 Summit Dr Columbia Valley, Panorama

The Approach Hotel misafirlere Panorama bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Panorama Mountain Kayak Alanı ve Columbia Mountains yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Village Gondola Telesiyeji ile 0,1 mi (0,2 km) ve Silver Platter ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için LCD televizyon olan 57 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x