The Anglers Rod

Meer En See
The Anglers Rod Genel
The Anglers Rod Genel
The Anglers Rod Genel
The Anglers Rod Genel
The Anglers Rod Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
The Anglers Rod
13 Anglers Rod , Meer En See

The Anglers Rod misafirlere Richards Bay bölgesinde, plaj yakınında, Alkandstrand Plajı ve Richards Bay Park 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Boardwalk Mall Alışveriş Merkezi ile 4,2 mi (6,7 km) ve Enseleni Doğa Koruma Alanı ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

The Anglers Rod misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x